Appareils et accessoires
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prép. 5min
Total 15min
350 g
Ingrédients
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optionnel)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
1457.8 mg
Protides
11.2 g
Calories
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Lipides
140.1 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
75.1 g
Glucides
11.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thicken Mode
17 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Arctic Roll
14h
Leftover Vegetable Stock
50min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Choron Sauce
20min
Meringue Ghosts
12h 25min
Peach Melba
35min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Chocolate Macarons
25h 30min