Appareils et accessoires
250 g sjalot kleuren
Prép. 10min
Total 25min
1 portie
Ingrédients
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
27 mg
Protides
4 g
Calories
1061 kJ /
254 kcal
Lipides
22 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hoge Temperaturen
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Verse pasta zonder eieren
Pas d’évaluation
200 g prei fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
300 g ui fruiten
Pas d’évaluation
200 g ui fruiten
20min
Pommes Dauphine
1h 40min
Vastensoep
30min