Appareils et accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optionnel)¼ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
753 kJ /
180 kcal
Lipides
5 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oosters koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Fijngehakt rauw vlees
35min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Kip met citroen
50min
Citroenslush met champagne
10min
Varkenshaasje in papillot
1h
Kaastaartijs
Pas d’évaluation
Paella met kidneybonen
55min
Vislasagne met courgette
1h
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min