Appareils et accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Prép. 15min
Total 2h
4 porties
Ingrédients
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1143 mg
Protides
57 g
Calories
2103 kJ /
504 kcal
Lipides
29 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Paksoi en ham rijst
40min
Hong Kong rijst met worst
Pas d’évaluation
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min
Vastensoep
30min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Preiquiche
1h 45min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min