Appareils et accessoires
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
Prép. 25min
Total 9h 15min
4 porties
Ingrédients
Caribische stoofschotel
-
800 g lamsstoofvlees, ontbeend, (zie variatie), in stukken (3-4 cm)lamsschouder, ontbeend (zie variatie), in stukken (3-4 cm)800 g
-
sinaasappelsap, vers geperst (1 sinaasappel)50 g
-
citroensap, vers geperst (½ citroen)20 g
-
Worcestersaus60 g
-
teentjes knoflook3
-
uien gehalveerd150 g
-
selderstengels in stukken180 g
-
verse koriander2 - 4 takjes
-
gedroogde oregano2 - 3 snuifjes
-
1 gedroogd laurierbladverse laurierbladeren2
-
cayennepeper, gemalen1 - 1 ½ tl
-
olie25 g
-
20 g bruine suikergrof rietsuiker20 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
zout1 ½ tl
-
water450 g
Kopjes van gestoomde rijst
-
basmatirijst160 g
-
water400 g
-
zout4 snuifjes
-
4 tl boterolie4 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porties
Protides
45 g
Calories
2438 kJ /
581 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3.9 g
Glucides
45 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Brak ocen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 godz.
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Brak ocen
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min