Appareils et accessoires
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
668 mg
Protides
26.8 g
Calories
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Lipides
24.3 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Hong Kong rijst met worst
Pas d’évaluation
Gehakte uien
5min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Tagliatelle met broccoli
15min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Noedelsoep
35min