Appareils et accessoires
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Prép. 20min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
602 mg
Protides
13 g
Calories
1991 kJ /
475 kcal
Lipides
21 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
57 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Very Thermomix® Christmas
63 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberry Layer Cake (TM5)
Pas d’évaluation
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Profiteroles
2h 15min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Summer Fruits Parcel
20min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Vanilla and Honey Toasted Granola
1h 35min
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45min
Hot Artichoke Dip
30min