Appareils et accessoires
Kip- en aspergetaartjes
Prép. 35min
Total 1h 35min
8 porties
Ingrédients
Zanddeeg
-
bloem en meer om te bestuiven150 g
-
boter koud, in blokjes (2 cm)80 g
-
water koud50 g
-
zout1 snuifje
Vulling
-
ui in stukken80 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)350 g
-
water220 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
gedroogd laurierblad1
Saus
-
boter in blokjes25 g
-
bloem25 g
-
melk150 g
-
zout naar smaak½ tl
-
gemalen witte peper naar smaak¼ tl
-
witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
14 g
Calories
1122 kJ /
267 kcal
Lipides
12 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Veenbessen-chocolade cakemix
Nessuna valutazione
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Vissticks met tomatensaus
50min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Miso carbonara udon noedels
25min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Drijvende eilandjes
40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h