Versions compatibles
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Blue cheese dressing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 pickled cucumbers, cut into halves
- 1 garlic clove
- 60 - 80 g blue cheese, plus extra to serve
- 20 g lemon juice
- 90 g sour cream
- 150 g mayonnaise (see Tips)
Grilled cabbage and bacon
- ½ white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g rindless bacon rashers
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 10824.2 kJ / 2577.2 kcal
- Protides
- 57.8 g
- Glucides
- 48.5 g
- Lipides
- 237.1 g
- Graisses saturées
- 67 g
- Fibre
- 25.1 g
- Sodium
- 7348.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Eggplant involtini with risotto
1h 55 min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Oysters with Lime Granita
15min
Sicilian prawn salad
40min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Duck and cherry salad
45min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Salmon niçoise salad
35min