Appareils et accessoires
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
Prép. 20min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Crispy Chickpeas
-
chickpeas drained (15 oz ea.)2 cans
-
extra virgin olive oil½ oz
-
maple syrup½ oz
-
brown sugar½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Pumpkin Soup
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
dried sage½ tsp
-
32 oz kabocha squash, peeled, diced (½ in.)small sugar pumpkin peeled, diced (½ in.)32 oz
-
vegetable stock20 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
899 kJ /
215 kcal
Lipides
8 g
Fibre
6 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Seasonal Squash
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot Ginger Soup
20min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Madras Curry Powder
5min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Indian Vegetable Curry
50min
Kabocha Sage Risotto
40min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Black Bean Brownies
35min
Butternut Squash and Apple Soup
30min