Appareils et accessoires
Vegetarian quiche
Prép. 30min
Total 1h 55min
6 portions
Ingrédients
Pastry
-
rolled oats45 g
-
hazelnuts60 g
-
sunflower seeds80 g
-
plain flour115 g
-
butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
egg1
-
cold water½ - 1 tsp
Filling
-
asparagus trimmed1 bunch
-
boiling water
-
vintage cheddar cheese cut into pieces60 g
-
leek trimmed and cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs4
-
milk of choice60 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
19.1 g
Calories
2307.4 kJ /
549.4 kcal
Lipides
41.5 g
Fibre
6.7 g
Glucides
23.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min