Versions compatibles
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protides
- 13.5 g
- Glucides
- 49.8 g
- Lipides
- 10 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 141 mg
Recettes alternatives
Zucchini cheddar slice
45min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Boulangère potatoes
1h 40min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Walnut and spinach pesto
5min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Chicken, spinach and leek risotto
30 min