Appareils et accessoires
Steamed Red Bean Rice Cake
Prép. 10min
Total 1h 10min
8 portions
Ingrédients
-
sweet red bean paste8 oz
-
whole milk divided11 oz
-
dried jujube fruits (red dates), halved8
-
dried apricots, pitted cut into pieces, plus extra (chopped) to sprinkle4 oz
-
glutinous rice flour4 ½ oz
-
white rice flour3 ½ oz
-
confectioners sugar plus extra to sprinkle1 oz
-
water35 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
43 g
Calories
8096 kJ /
1935 kcal
Lipides
14 g
Fibre
132 g
Glucides
417 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese New Year
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza Dough (TM5 Metric)
1h
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Plain Yogurt in Varoma
12h
Hawaiian Bread Rolls
4h 45min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Radish cakes
1h 5min
Vegetable Shumai
45min
Chocolate Hazelnut Spread
45min
Fruit Juice
10min
Baguettes
3h 45min