Irish stew

Irish stew

4.4 158 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

  • frozen green beans cut into bite-size pieces
    200 g
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
    3 sprigs
  • salted butter
    20 g
  • celery stalks cut into pieces
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    400 g
  • pearl barley
    60 g
  • water
    300 g
  • carrots cut into rounds
    150 g
  • diced lamb (see Tips)
    500 - 600 g
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • dried bay leaves
    3
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 407.3 kcal / 1710.4 kJ
Protides 38.1 g
Lipides 13.5 g
Glucides 28.2 g
Fibre 9.8 g
Graisses saturées 5.9 g
Sodium 324.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...