Sausage ragu with orecchiette
TM6 TM5 TM31

Sausage ragu with orecchiette

3.6 (118 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tbsp fennel seeds
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 500 g raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled
  • 50 g dry white wine
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 tsp salt
  • 1000 g water
  • 300 g orecchiette pasta

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2450 kJ / 583.3 kcal
Protides
25 g
Glucides
34.3 g
Lipides
37.2 g
Graisses saturées
14.1 g
Fibre
7.4 g
Sodium
2348.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives