Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 - 80 g cheddar cheese, cut into pieces, to taste
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 300 g small dried pasta (see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 chipotle chillies in adobo sauce, cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp white sugar
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2094.8 kJ / 498.8 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 73.1 g
- Lipides
- 11.1 g
- Graisses saturées
- 6.2 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 1088.4 mg
Recettes alternatives
Penne and vegetables
35 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Black bean enchiladas
1小时 20 分钟
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min
Vegetable chilli
50 Min
Creamy vegetable rice
25min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Lentil bolognese
30 Min
Mexican stack
45 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min