Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dressing
- 120 g olive oil
- 80 g lemon juice (approx. 2-3 lemons)
- 2 - 3 garlic cloves
- 2 tsp fresh oregano, leaves only, roughly chopped
- 1 tbsp fresh basil, leaves only, roughly torn
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp honey
Salad
- 1000 g water
- 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- 120 g couscous, well-rinsed and drained (see Tips)
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 400 g canned chickpeas, or canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 g roasted pine nuts, or cashews
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, or fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 tbsp pitted black olives, cut into slices
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces (1 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1146.3 kJ / 272.9 kcal
- Protides
- 7.3 g
- Glucides
- 20.8 g
- Lipides
- 16.3 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodium
- 166.2 mg
Recettes alternatives
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
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Colourful quinoa salad
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Curried couscous, carrot and chickpea salad
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Satay noodle salad
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Sweet potato and grain salad
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Mediterranean vegetable bake
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Vegetable lasagne
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Warm sweet potato and chickpea salad
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Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
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Feta, spinach and potato frittata
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Vegetable bake with goat's feta
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