Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Protides
- 43.9 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 23.4 g
- Graisses saturées
- 7.8 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodium
- 823.7 mg
Recettes alternatives
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef spezzatino
1h 45min
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1h 45min
Beef, apricot and pine nut pastilla
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Chicken cacciatore
50min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Chicken chasseur
1h 50 min
Curry lamb cutlets
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Beef "Burgundy"
40min