Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cheese and polenta dumplings
- extra virgin olive oil, for greasing
- 300 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 190 g polenta
- 80 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp baking powder
- 100 g full cream milk
- 1 egg
Beef cobbler
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 1 tsp raw sugar
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4212.2 kJ / 1002.9 kcal
- Protides
- 65.5 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 47.3 g
- Graisses saturées
- 23.9 g
- Fibre
- 14.7 g
- Sodium
- 1406.7 mg
Recettes alternatives
Pastitsio
1h 30min
Pork meatballs with couscous
50 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sausage and butter bean winter stew
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Apricot chicken risotto
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Beef ragu
1h 25min
Spinach and cheese-filled meatloaf
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Rustic beef tarts
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Lemon and lamb pie with filo topping
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Meatballs in red pepper sauce
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Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Classic meatloaf
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