![Caponata Caponata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B839F77-7ABE-454A-9AB9-99859D3E37FA/Derivates/ae2d31ee-ea54-42b4-bc0c-92ee2b8951c5.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Protides
- 3.5 g
- Glucides
- 15.9 g
- Lipides
- 9.5 g
- Graisses saturées
- 1 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 1526.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Greek Lentils and Rice
40min
Pasta Fagioli Soup
40min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1u. 5min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Cauliflower Steaks
45 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Mushroom Stroganoff
30min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min