Appareils et accessoires
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
350.9 mg
Protides
8.4 g
Calories
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
55.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Greek Lentils and Rice
40min
Kabocha Sage Risotto
40min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Vegetable Stew
1h 15min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min