Appareils et accessoires
Coconut Dhal
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
yellow onions halved8 oz
-
fresh green chilies (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomatoes quartered5 oz
-
dried red lentils9 oz
-
canned coconut milk13 ½ oz
-
ground turmeric1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seeds, black2 tsp
-
water10 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
4 oz fresh spinach leaves, coarsely choppedfresh baby spinach coarsely chopped4 oz
-
cilantro coarsely chopped, to garnish2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20.6 g
Calories
1938.3 kJ /
463.3 kcal
Lipides
14.7 g
Glucides
55.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens Are A Window To The World
25 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Creamy Coconut Dhal
25min
Coconut Dhal
Pas d’évaluation
Mushroom Taco Filling
35min
Blended Steamed Oats
30min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Sautéed onions and garlic
10min
Mushroom Taco Filling
35min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Allergen Free Granola Cups
1h 5min
Tomato Soup
40min
Vegetarian nuggets
30min