Appareils et accessoires
Taboulé met quinoa en tonijn
Prép. 15min
Total 40min
2 porties
Ingrédients
-
water500 g
-
fijn zout½ tl
-
quinoa75 g
-
citroen bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)½
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
lente-ui (optionnel) in stukken20 g
-
3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjeskoriander gewassen en gedroogde blaadjes3 - 4 takjes
-
verse muntblaadjes gewassen en gedroogde blaadjes2 - 3 takjes
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)100 g
-
chilipoeder naar believen1 - 2 snuifjes
-
fijn zout naar believen1 snuifje
-
komkommer in stukken100 g
-
tonijn, uit blik goed uitgelekt100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
18 g
Calories
1402 kJ /
335 kcal
Lipides
18 g
Fibre
5 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Power Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bananen powerballs
15min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Energiesmoothie
10min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Penne met mosselen
1h 5min
Garnituur van courgette
30min
Kwarktaart in potjes
4h
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Groentensaus voor pasta
40min