Appareils et accessoires
Vissticks met tomatensaus
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optionnel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
26.16 g
Calories
1321 kJ /
316 kcal
Lipides
10.44 g
Fibre
2.06 g
Glucides
26.43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Marshmallows
2h 30min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Hong Kong rijst met worst
Pas d’évaluation
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Lolly's
40min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min