Appareils et accessoires
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Prép. 25min
Total 2h 30min
10 bekers
Ingrédients
Zoete chilisaus
-
rode chilisaus2 el
-
ketchup1 el
-
suiker30 g
-
water100 g
-
½ tl maïsmeel (zetmeel)aardappelzetmeel½ tl
Torenvormige rijstpuddinkjes
-
450 g witte kortkorrelige rijst, (bv. sushirijst)witte kleefrijst korte korrel450 g
-
sojasaus50 g
-
suiker30 g
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
varkensvlees, mager, pezen vrij in kleine reepjes (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)200 g
-
olie30 g
-
20 g gedroogde champignons, geweekt om zacht te worden, in reepjesgedroogde shiitakes (ong. 20 g),geweekt, in reepjes12 - 15
-
gedroogde garnalen (optionnel)50 g
-
water600 g
-
verse koriander grof gehakt, als garnituur5 takjes
-
pinda's, geroosterd, ongezouten grof gehakt, als garnituur10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 beker
Protides
12 g
Calories
1163 kJ /
278 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Glucides
45 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Hornazo
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Citroenkoekjes
Pas d’évaluation
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Pekingeend
45min
Quinoakoekjes
1h