Appareils et accessoires
Beetroot salad
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
beetroot peeled, cut in pieces400 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
onions20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut in quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (optionnel) adjust to taste1 pinch
-
sugar (optionnel) adjust to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
350 kJ /
84 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2.7 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
5-Second Traffic Light Salad
5min
Beetroot Salad
10min
Vegetable Stock Paste
50min
Chopped Vegetable Salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Berry Foam
10min
Ratatouille
40min
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Beetroot salad
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Super Quick Broccoli Salad
5min