Appareils et accessoires
Prawn And Chicken Laksa
Prép. 30min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces1 stalk
-
onion halved1
-
garlic cloves4
-
macadamia nuts8
-
curry powder1 tsp
-
fresh root ginger peeled5 cm
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
fresh coriander plus extra for garnish2 sprigs
-
shrimp paste1 tsp
-
coconut milk450 g
-
butter20 g
-
water150 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh makrut lime leaves bruised8
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
dried rice noodles (approx. 3 mm wide)200 g
-
boiling water
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in cubes (2 cm)200 g
-
prawns, raw, peeled, deveined300 g
-
pak choi cut in pieces180 g
-
bird's eye chillies, fresh to taste, for garnishing
-
fresh bean sprouts for garnishing100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
30 g
Calories
2156 kJ /
513 kcal
Lipides
36 g
Fibre
5.3 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soups For All Seasons
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seafood Laksa
25 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Prawn Curry
30 Min