Sweetcorn & Chorizo Chowder
TM5 TM6

Sweetcorn & Chorizo Chowder

4.5 (26 évaluations )

Ingrédients

  • 2 Tbsp white peppercorns
  • 80 g onions, quartered
  • 50 g celery, cut in pieces
  • 50 g bacon, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 pinch smoked paprika, plus extra for garnishing
  • 30 g butter, diced
  • 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 600 g fresh sweetcorn kernels
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 800 g water
  • 250 g chorizo, thinly sliced at an angle
  • 1 pinch fine sea salt
  • single cream, for serving
  • celery leaves, for garnishing
  • fresh chives, finely sliced, for garnishing

Infos nut.
par 1 portions
Calories
2142 kJ / 512 kcal
Protides
18 g
Glucides
40 g
Lipides
31 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives