Appareils et accessoires
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
Prép. 10min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
Caramelised onions
-
red onions cut into halves and cut into thin slices250 g
-
brown sugar130 g
-
balsamic vinegar50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Risotto with Taleggio
-
eschalots30 g
-
salted butter30 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Taleggio cheese cut into cubes (3-4 cm) (see Tips)120 - 150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
900.7 mg
Protides
16.2 g
Calories
2647.8 kJ /
630.3 kcal
Lipides
18.1 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
12.1 g
Glucides
99.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Signature Risottos
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fig and maple bourbon fizz
168 Std. 20 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Veal involtini
35 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Mushroom stroganoff
20 Min
Asian dipping sauce
25 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Milanese risotto
25 Min
Classic mushroom risotto
30 Min