Appareils et accessoires
Ricotta and pistachio cheesecake
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
119.4 mg
Protides
11.9 g
Calories
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
17.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
500 calorie meals
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tuna dip
15min
Aperol spritz sorbet
8h 20min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45min
Cheese and bacon hedgehog
24h 30min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Popeye's power bowl
10min
Raspberry cloud
12h 5min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10min
Beetroot and avocado eggs
88h