Appareils et accessoires
Kofta Curry
Prép. 25min
Total 1h 10min
4 portions
Ingrédients
Koftas
-
onions quartered120 g
-
fresh coriander leaf30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
fresh green chillies halved, deseeded2
-
garlic cloves4
-
coriander seeds (optionnel)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
500 g lamb mince, broken in piecesbeef mince broken in pieces500 g
-
lemon juice1 tsp
Sauce
-
ghee30 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
fenugreek leaves, dried1 tsp
-
asafoetida¼ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
onions quartered80 g
-
passata500 g
-
water80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
28.8 g
Calories
1551 kJ /
371 kcal
Lipides
20.8 g
Glucides
17.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Vindaloo
4h
Madras Curry Powder
5min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Saag
50min
Sheek Kebab
1h 10min
Lamb Keema with Peas
1h
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Akhni
1h 30min