Versions compatibles
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soy Reduction
- 60 g soy sauce
- 2 Tbsp water
- 2 Tbsp brown sugar
- ½ tsp chilli sauce, hot, (e.g. Sriracha, see tip)
Pork Mince
- 500 g pork fillet, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 spring onions, white part only, quartered, reserving green fronds for garnishing
- 20 g groundnut oil
- 230 g water chestnuts, tinned, drained
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
-
½
tsp vegetable stock paste (see tip)
ou ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 Tbsp water
Coconut Rice and Eggs
- 300 g rice
- 400 g coconut milk
- 500 g water
- 4 medium eggs
- 20 g groundnut oil, plus extra for greasing
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3247 kJ / 773 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 33 g
- Fibre
- 5 g
Recettes alternatives
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 Std. 15 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Wild Salmon Fishcakes
30min
Thai Steamed Trout Parcels
35min