Versions compatibles
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soy Reduction
- 60 g soy sauce
- 2 Tbsp water
- 2 Tbsp brown sugar
- ½ tsp chilli sauce, hot, (e.g. Sriracha, see tip)
Pork Mince
- 500 g pork fillet, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 spring onions, white part only, quartered, reserving green fronds for garnishing
- 20 g groundnut oil
- 230 g water chestnuts, tinned, drained
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
-
½
tsp vegetable stock paste (see tip)
ou ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 Tbsp water
Coconut Rice and Eggs
- 300 g rice
- 400 g coconut milk
- 500 g water
- 4 medium eggs
- 20 g groundnut oil, plus extra for greasing
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3247 kJ / 773 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 33 g
- Fibre
- 5 g
Recettes alternatives
White Long-grain Rice
35 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Bibimbap Burrito
45 Min
English Brunch
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min