Appareils et accessoires
Black Forest Trifle
Prép. 45min
Total 1h 45min
8 portions
Ingrédients
Cherry Compote
-
frozen pitted dark cherries250 g
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained, syrup reserved (1 x 425 g tin)250 g
-
golden caster sugar1 Tbsp
-
ground cinnamon (optionnel)½ tsp
-
water50 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water1 Tbsp
Chocolate Swiss Roll
-
large eggs4
-
golden caster sugar plus 1 Tbsp for sprinkling100 g
-
self-raising flour80 g
-
cocoa powder (preferably dark)20 g
-
fine sea salt1 pinch
Chocolate Custard
-
milk chocolate small pieces or callets180 g
-
milk500 g
-
golden caster sugar100 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
unsalted butter (optionnel) (see tip)20 g
Assembly
-
Kirsch (cherry brandy) (optionnel)40 g
-
double cream300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.8 g
Calories
2465 kJ /
590 kcal
Lipides
32.2 g
Glucides
60.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Table
65 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Platinum Jubilee
22 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
White Chocolate Cheesecake
16h
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Lemon Bars
1h 45min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Bakewell Tart
1h 50min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Lemon Drizzle Cake
1h 30min