Appareils et accessoires
Chocolate tofu mousse pots
Prép. 5min
Total 1h 10min
4 portions
Ingrédients
-
dairy free chocolate broken into pieces120 g
-
cocoa powder30 g
-
almond milk70 g
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
silken tofu drained300 g
-
frozen raspberries (optionnel) for decorating50 g
-
fresh mint leaves (optionnel) for decorating1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
62.8 mg
Protides
8.1 g
Calories
1410.8 kJ /
335.8 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
46.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chocolate addiction
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan burgers
45min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Sweet and sour tempeh
50min
Bang bang broccoli
3h 25min
Plant-based parmesan
5min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Pesto
10min
Vegan hollandaise
10min
Spiced carrot porridge
25min
Tofu scramble
25min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min