Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Protides
- 23.3 g
- Glucides
- 36.1 g
- Lipides
- 14.2 g
- Graisses saturées
- 8.1 g
- Fibre
- 31.6 g
- Sodium
- 568 mg
Recettes alternatives
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Cucumber soup
25min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1hod. 40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Ratatouille
40min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Ukrainian borscht
35min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Mushroom soup
30min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Eggplant with burghul
55min
Broccoli soup with sage oil
30min