Versions compatibles
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250
g millet
ou 250 g bulghur wheat - 1200 g water
- 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
- 180 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
- 20 g unsalted butter
- 1 - 1 ½ tsp salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper
Sauce
- 30 g unsalted butter
- 80 g pouring (whipping) cream
- ½ - ¾ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 12 g
- Fibre
- 5 g
Recettes alternatives
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Vegetable pilaf
1 godz.
Pickled fruit salad with honey labne
27h 20 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Umali
1 godz. 25 min
Cucumber soup with prawn skewers
Pas d’évaluation
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Russian beetroot salad
1h 10min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Sweet potato and grain salad
1h 30min