![Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats) Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0616B6EF-419C-4725-8565-F5450194C1AB/Derivates/E8FAFDEE-5FAA-4615-B7BD-EDF09BDDF452.jpg)
Versions compatibles
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Slow cooked beef
- 60 g soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp raw sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- 4 star anise
- 800 g beef rump cap (see Tips)
Wasabi mash
- 800 g red potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g full cream milk
- 30 g butter
- 2 tsp wasabi paste, to taste
- 1 pinch sea salt, to taste
Steamed greens
- 500 g water
- 1 bunch bok choy (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2689 kJ / 640 kcal
- Protides
- 71.137 g
- Glucides
- 31.133 g
- Lipides
- 24.448 g
- Fibre
- 5.315 g
Recettes alternatives
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Taleggio cheese sauce
10min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Glazed carrots with honey
1h 10min