Appareils et accessoires
Tangerine and Chocolate Log (French)
Prép. 30min
Total 8h 55min
6 portions
Ingrédients
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
9.3 g
Calories
1891 kJ /
450 kcal
Lipides
26.5 g
Glucides
42.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas Around the World
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Champagne Grapefruit Sorbet
8h 15min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Pas d’évaluation
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Apple tart
1h
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Peanut Butter and Cookies Cake
1h 15min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Apple Crumble Cake
1h 10min