Mediterranean Bread
TM6 TM5 TM31

Mediterranean Bread

4.5 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 90 g black olives, pitted
  • 4 - 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
    ou 4 - 5 sprigs fresh basil, leaves only
  • ½ fresh red chilli, deseeded
  • 100 g sun-blush tomatoes, drained
  • 310 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 15 g fresh yeast, crumbled
    ou 1 tsp dried yeast
  • 10 g sugar
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt
  • 80 g water, warm
  • 100 g milk
  • olive oil, for greasing
  • 100 g feta cheese, crumbled

Infos nut.
par 1 portion
Calories
455 kJ / 109 kcal
Protides
4.4 g
Glucides
15.4 g
Lipides
3.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives