Appareils et accessoires
Baked artichoke dip
Prép. 5min
Total 35min
420 gram
Ingrédients
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 50 g
Sodium
411.2 mg
Protides
6.5 g
Calories
761.9 kJ /
181 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
6.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Porcini mushroom salt
5 min.
Rosemary salt
24h 5 min.
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min.
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min.
Mixed tomato and labne salad
24h 20 min.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min.
Smoked salmon mousse
5 min.
Chocolate and anise fruit bark
2h 20 min.
Cranberry and rosemary chutney
40 min.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min.