Appareils et accessoires
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Prép. 25min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
ui50 g
-
prei in ringetjes gesneden80 g
-
wortel in schijfjes gesneden50 g
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
kalkoenborstfilet, zonder vel in stukken gesneden (4 cm)700 g
-
currypoeder1 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
witte wijn50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst240 g
-
zout8 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1681.7 mg
Protides
174.8 g
Calories
10590 kJ /
2531.1 kcal
Lipides
91.5 g
Fibre
9.6 g
Graisses saturées
19.4 g
Glucides
229.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort food
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Verse Tomatensoep
30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Omelet Caprese
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Bolognesesaus
1h 15min