Appareils et accessoires
Rendang met Gele Kleefrijst
Prép. 15min
Total 2h 45min
6 porties
Ingrédients
Pulut kunyit (Gele Kleefrijst)
-
witte kleefrijst gespoeld400 g
-
water1000 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 tl
-
pandan bladeren in de knoop2
-
zout2 tl
Rendang Tok
-
kokosmelk1250 g
-
zout2 ½ tl
-
suiker1 el
-
korianderzaad2 el
-
komijnzaad1 tl
-
venkelzaad, gedroogd1 tl
-
zwarte peperkorrel1 tl
-
kruidnagel1
-
10 verse chilipepers, fijngesnedenSpaanse pepers, gedroogd geweekt, fijngesneden10
-
sjalotten fijngesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
gember, vers wortel20 g
-
verse kurkuma20 g
-
galangal (Thaise gember), verse wortel20 g
-
citroengras, vers gekneusd3 stengels
-
water50 g
-
kokosolie30 g
-
kokos, geraspt, ongezoet50 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kaffir limoenbladeren (diepvries of gedroogd)5
-
rundvlees in blokjes gesneden (5 cm)1000 g
-
koriander, vers fijngehakt, voor de garnering1 takje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1209 mg
Protides
47 g
Calories
5041 kJ /
1206 kcal
Lipides
72 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
57 g
Glucides
103 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indonesische Rijsttafel
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Sate Ayam
1h 30min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min