Appareils et accessoires
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Prép. 1h
Total 12h
16 porties
Ingrédients
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Niveau
difficile
Infos nut. par 16 porties
Sodium
1682.3 mg
Protides
60.7 g
Calories
11204.8 kJ /
2678 kcal
Lipides
217 g
Fibre
10.7 g
Graisses saturées
115.8 g
Glucides
135.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hap en Tap
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Chocoladetaart met Pistache
Pas d’évaluation