Appareils et accessoires
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Prép. 10min
Total 15min
4 portie
Ingrédients
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1303 kJ /
313 kcal
Lipides
16 g
Fibre
7.2 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick & Healthy Lunch
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Tiramisu Smoothie
5min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Groentepannenkoekjes
20min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation