Appareils et accessoires
Aalsterse Vlaai
Prép. 10min
Total 1h
10 porties
Ingrédients
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
88.9 mg
Protides
7 g
Calories
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
53.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dit is Belgisch!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met parmaham en walnoten
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Verse Tomatensoep
30min
Stoofvlees
3h 10min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Zachte Appelcake
50min