Appareils et accessoires
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Prép. 30min
Total 3h 20min
8 portions
Ingrédients
Pie Dough
-
all purpose white flour340 g
-
sugar15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted cold, cubed340 g
-
cold water115 g
Apple Filling
-
sugar plus extra to sprinkle140 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
dessert apple (e.g. Honeycrisp, Gala, Granny Smith, Empire or Mutsu), cored and cut into wedges (1.5 cm/½ in.)1010 g
-
honey60 g
-
cornstarch30 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
lemon juice (juice of 1 lemon)45 - 60 g
-
egg, large (65-70 g)1
-
water1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
164.8 mg
Protides
6.7 g
Calories
2737.6 kJ /
654.3 kcal
Lipides
36.2 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
22.2 g
Glucides
79.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our TABLE
22 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Pas d’évaluation
VEGEMITE® pasta
30min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Pas d’évaluation
Spiralized vegetable crust pizza
Pas d’évaluation
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Meringue Ghosts
12h 25min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
BBQ Pulled Chicken
40min
Maple Cream Custard
20min
Gluten free loaves
2h 15min
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1h 35min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min