Appareils et accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Prép. 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingrédients
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
118.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1868 kJ /
446 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
76.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Gefermenteerde rode uien
96h
Papaya'péro
30min
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h