Appareils et accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Prép. 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingrédients
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
118.7 mg
Protides
9.2 g
Calories
1868 kJ /
446 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
76.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
45min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Salmorejo
Pas d’évaluation
Shakshuka
50min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Gefermenteerde rode uien
96h
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation