Appareils et accessoires
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingrédients
-
aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)1000 g
-
eieren verpakt in huishoudfolie4
-
kalkoenborstfilet, zonder vel800 g
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
geklaarde boter20 g
-
groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)100 g
-
witte wijn100 g
-
verse laurierbladeren2
-
water500 g
-
olijven50 g
-
zout½ tl
Tonnato saus
-
ansjovisfilet, in olie6
-
gepekelde augurken uitgelekt1 - 2
-
tonijn uit blik, in olie200 g
-
crème fraîche200 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1112.9 mg
Protides
44.8 g
Calories
2325.8 kJ /
555.9 kcal
Lipides
24.7 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
34.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation
Dadel- en Haverdrank
20min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation