Appareils et accessoires
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Prép. 20min
Total 1h 45min
8 portie
Ingrédients
-
200 g sinaasappel, schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesnedenbloedsinaasappel schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden200 g
-
granaatappelpitten120 g
-
honing20 g
-
Campari likeur20 g
-
gin20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten230 g
-
suiker230 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
eieren4
-
melk120 g
-
sinaasappelzeste geraspt3 tl
-
bloem plus extra voor bloem230 g
-
bakpoeder2 tl
-
water1100 g
Vanillesaus
-
eierdooiers6
-
melk450 g
-
suiker75 g
-
vanillestokje1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
184.1 mg
Protides
11.5 g
Calories
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Lipides
31.7 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
18.2 g
Glucides
72.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Pâté in korst
10h
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Vijfzaden energierepen
1h 45min