Appareils et accessoires
Vegan Burgers
Préparer. 15min
Total 45min
10 portie
Ingrédients
-
lijnzaad35 g
-
gepelde walnoten75 g
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
olie plus extra voor invetten en frituren30 gram
-
champignon de Paris, vers225 g
-
paddenstoel, bruin, vers225 g
-
rijst, voorgekookt gekookt (zie tip)325 g
-
linzen gekookt, zonder bouillon175 g
-
panko paneermeel60 g
-
balsamicoazijn30 g
-
sojasaus30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
fijn zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
hamburger broodjes8 - 10
-
mayonaise vegan, naar smaak
-
mosterd vegan, naar smaak
-
sla voor garnering8 - 10 kleine bladeren
-
tomaten in plakjes gesneden, voor de garnering2
-
ketchup vegan, naar smaak
Infos nut. par 1 portie
Calories
515.4 kcal /
2156.4 kJ
Protides
18.7 g
Lipides
12.7 g
Glucides
83.2 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1.7 g
Sodium
773.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Wij vieren onze eigenheid
26 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
50min
1h
Pas d’évaluation
35min
1h 55min
40min
1h 5min
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation