Appareils et accessoires
Vegan Burgers
Prép. 15min
Total 45min
10 portie
Ingrédients
-
lijnzaad35 g
-
gepelde walnoten75 g
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
olie plus extra voor invetten en frituren30 gram
-
champignon de Paris, vers225 g
-
paddenstoel, bruin, vers225 g
-
rijst, voorgekookt gekookt (zie tip)325 g
-
linzen gekookt, zonder bouillon175 g
-
panko paneermeel60 g
-
balsamicoazijn30 g
-
sojasaus30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
fijn zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
hamburger broodjes8 - 10
-
mayonaise vegan, naar smaak
-
mosterd vegan, naar smaak
-
sla voor garnering8 - 10 kleine bladeren
-
tomaten in plakjes gesneden, voor de garnering2
-
ketchup vegan, naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
773.4 mg
Protides
18.7 g
Calories
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
83.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Pompoen Chai Latte
20min
Mini Burgers
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Pas d’évaluation
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min